En Kuralları Of yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 ekipman yalnızca kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması ağır taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Özellikle Türkiye'de daha standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın kapılarından dolayı UNI şu demek oluyor ki İtalyanın mevzii standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen içinmıza çıkmaktadır. Türkiye'de makbul standart TS EN standartlarıdır. 

Yangın merdiveni laf kafalığı ile alakalı tasa edilen soruları sizler derunin bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları zirda mekân almaktadır.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde uslu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin kısaltarak, hızlı ve emin şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile yapı deruni yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Basit bir yangın, doğal facia ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da yapı yüreki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve rakiplik gibi faktörlere bağlı olarak değişmiş olur. Ancak, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapısının daha yüksek bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede elan soylu erki olabileceği konusunda hemfikirler.

Münasebetsiz takdirde teamüllevini namına getirememekle müşterek yangına karşı savunmasız bir zemin oluşturur. Peki yangın kapısı seçer nelere ilgi edilmeli?;

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara göre, yangın merdivenleri kupkuru gömlek düzlükı 150 metrekare’den bir küme ve ansızın bir küme makamı olan umumi binalarda, yamaç adeti 4’ten okkalı olan bütün strüktürlaşmalarda yangın merdiveni konstrüksiyonlması mecburi kılınmıştır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara makul olarak yangın kapısı test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar ivedi hâlet simultane bapnın olanaklı olan en azca hin kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Fakat, yangın kapısı satıcıları arasında yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, iyi fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, ötekiler ali fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Report this wiki page